0895 631 741
0898 882 327

Грижа и поддръжка на тресите от естествена коса

Грижа и поддръжка на тресите от естествена коса

Много жени имат добавени треси или удължители от естествена коса.  Може би си мислите, че не познавате такива. Но може и да грешите. Колежката ви например, може да е с такива треси.  Няма как да знаете, ако не ви е казала или изведнъж не се е появила с по-дълга коса. Когато интервенцията е направена от професионалист, то тя изобщо не си личи.  Много от световните звезди са с удължена коса. Някои от тях са Шакира,  Ева Лонгория, Бритни Спиърс и други.

Начините за удължаване на косата са различни. Има такива, при които можете да слагате и махате удължителите, когато си поискате. При по-дълготрайните обаче, те се зашиват и ги носите постоянно.  Премахването им става от специалист коафьор.

Може би си задавате въпроса как да поддържате косата си.  Специално за тресите няма по-специална поддръжка. Миете ги както вашата собствена коса и го правите толкова често, колкото поискате.  Ако пък сте с удължение, което може да се сваля, също трябва да го миете с шампоан, когато миете косата си.  Също така, тресите трябва, а се разресват редовно, за да се избегне заплитане.  Изправянето, къдренето, сушенето, или иначе казано всичкия стрес, който причинявате върху косата си, я прави по слаба и това води до накъсване, изтощаване и цъфтене.

Когато ходите на фризьор за подстригване и премахване на връхчета, това трябва и да направите и с тресата. Ако пък удълженията са с клипси  е препоръчително да ги сваляте, преди да си легнете.   Тресата, която постоянно носите, е препоръчително да се връзва на опашка преди лягане, за да избегнете зацапване и оплитане, както на нея, така и на вашата собствена коса.

На пазара има много професионални продукти за грижата и поддръжката  екстеншъни от естествена коса.   Можете да се консултирате с вашия фризьор за подходящи продукти и да изберете, кои ще използвате.  Препоръчително е да използвате хидратиращи продукти като шампоани, балсами, маски за коса.  Редовно посещавайте вашия фризьор за премахване на връхчетата и освежаването на цялата коса. Хубаво е да предпазвате косата, до колкото е възможно, от неблагоприятните атмосферни условия.  С тези простички напътствия ще имате косата, която винаги сте мечтали.


Подобни теми за естествена коса:

  • Грижа и поддръжка на тресите от естествена коса- Много жени имат добавени треси или удължители от естествена коса.  Може би си мислите, че не познавате такива. Но може и да грешите. Колежката ви например, може да е с такива треси.  Няма как да знаете, ако не ви е казала или изведнъж не се е появила с по-дълга коса. Когато интервенцията е направена от

  • 5 причини да се възползвате от екстеншъни от естествена коса- Екстеншъни от естествена коса са изключително популярни и предпочитани, но доста дами, които обмислят поставянето на такива удължители, все още имат колебания дали това е най-доброто решение. Предлагаме ви няколко причини, заради които наистина си струва да използвате естествени екстеншъни. „Ремонт“ на несполучливи подстригвания Повечето дами са изпадали в ситуация, в която косата й е подстригана несполучливо,

  • Удължаване и уплътняване с кичури от естествена коса- Екстеншъните от естествена коса са особено популярни и се предпочитат от както от публични личности, така и от дами, които искат да удължат или сгъстят косата си. Огромната популярност на процедурата се дължи на факта, че резултатите от нея са видими веднага. Модните тенденции и желанието да са винаги красиви са сред водещите причини жените да