0895 631 741
0898 882 327

Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях

Естествените  удължители за коса – начин на използване и ползата от тях

Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните личности така и от обикновените жени.

Удължителите на косата са кичури, които се добавят към вашата естествена с цел тя да стане по-дълга и по-гъста.  Има два вида: естествени или изкуствени. Естествените могат да се боядисват и третират, докато това е напълно невъзможно при изкуствените.  Те се правят абсолютно нетретирана коса или от такава, която е паднала сама.
Изборът на екстеншъни също е доста сложен предвид големия избор, който се предлага.  Ако сте решили да си слагате удължители изберете подходящ салон, за който знаете, че е с добра репутация и много доволни клиенти. Важно е да изберете и количеството,  което искате.  Ако изберете по-голямо, ще получите повече  гъстота и дължина.  Не правете групата грешка да избирате количество и да се опитате да направите икономия на средства. Резултатът няма да е добър. Най-малко удължителите няма да се закрепят достатъчно добре и ще си личат, а не това е целта.  По-добре е предварително да изчислите  приблизителната сума, от която ще се нуждаете за процедура от този тип и ако в момента нямате достатъчно средства,  да го отложите за близкото бъдеще.

Методите за поставянето на естествена коса са различни . Най-бързият и евтин вариант е чрез така наречените щипки. При този метод ви трябват не повече от пет минутки,  за да ги поставите и след това още толкова, за да ги махнете.  Другите методи са по-дълготрайни. Някои от тях включват кератинови ленти, треси или отделни кичури, които да се зашият.  Ако изберете някой от тези методи ще ви трябват няколко дни, за да можете да свикнете с тях.

Не забравяйте, че екстеншъните също се нуждаят от грижа, за да се задържат по-дълго здрави и красиви. Попитайте вашия фризьор какви грижи ще са ви необходими и какви подходящи продукти можете да използвате.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните

  • Как да изберем подходящ цвят удължители за коса?- Удължаване на коса В старанието си дамите да изглеждат интересни, привлекателни и очарователни правят всичко възможно за постигането на тази цел.  Едно най-силните им оръжия е удължаването на косата.  Много жени са скептично настроение към удължителите, но те дори не знаят колко лесно може да се случи всичко.  Най-използваният вариант са екстеншъни, които са под формата