0895 631 741
0898 882 327

За нас

ExtensionBG е основен лидер в на пазара с естествената коса, като е вносители на всички видове удължения за коса, опашки, бретони, мигли и всички консумативи към тях. Тъй като сме вносители можем да ви гарантираме високо качество на най- добри цени в изключително широка гама от цветове и разновидности. Фирмата има представителство в Бургас и прави доставки в цялата страна вече над 12г.

Продуктите, с които работим са с гарантирано от производителя качество.

Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса върху скалпа, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Да си сложиш перуката е лесно, но вече не е достатъчно. Предимствата на тази процедура са, че косата се протезира върху скалпа постоянно и позволява да бъде обслужвана като живата – може да се реши, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

Съществуват няколко различни начина за вграждане на коса. Кой от тях ще изберете зависи от това какво е състоянието на косата ви, какво искате да постигнете и колко дълго време искате да се радвате на придобивката си.

  1. Удължаване на коса чрез зашиване
  2. Удължаване на коса чрез сплитане
  3. Удължаване на коса с пистолет за горещо лепило
  4. Удължаване чрез залепване на косата за корените
  5. Удължаване на коса с клипси(фиби)
  6. Удължаване на коса чрез капсули
  7. Удължаване на коса чрез вграждане на допълнителни кичури