0895 631 741
0898 882 327

Предимствата на екстеншъните от естествена коса

eкстеншъните от естествена коса

Eкстеншъните от естествена коса

Ако искате да сте в крак с модните тенденции, да сте стилни и винаги различни, вероятно идеята за поставяне на екстеншъни от естествена коса ще ви допадне. Кичурите за добавяне на дължина и плътност са подходящи за дами с къси прически, които искат бързо да постигнат определена дължина или пък за жените с дълги гриви, които се нуждаят от допълнителен обем.

В миналото екстеншъните от естествена коса да били използвани единствено за по-заможни клиенти, но днес те са достъпни и за обикновените жени, които искат да са бляскави и модерни. Кичурите се предлагат в различни дължини, цветове и текстури, така че всяка дама може да се възползват от тях и с лекота да ги превърне с неизменна част от ритуала си за красота.

Ако все още не сте сигурни, че си струва да влагате пари в кичури от истинска коса и предпочитате синтетични екстеншъни, разгледайте предимствата на естествените кичури, за да добиете по-добра представа защо те са толкова популярни и предпочитани.

Кичурите от естествена коса подобряват здравето на вашата грива

Вероятно се питате как е възможно това, но отговорът е наистина прост. Можете да подобрите и запазите здравето на вашата коса, като подлагате на стилизиране допълнителните кичури. Така вашата коса ще бъде предпазена от негативните ефекти на стилизантите и уредите за разкрасяване. Например, можете да поставите естествени кичури под горната част на вашата коса, за да увеличите обема, без да увреждате косата си.

Мигновени резултати

Ако трябва бързо да се подготвите за някакво събитие и да изглеждате неотразими, екстеншъните от естествена коса са идеално решение, защото поставянето им ви позволява да експериментирате с прическите и да бъдете различни всеки път. Например, ако бързо късата ви прическа трябва да се превърне с дълга грива, кичурите са единствения ви вариант. Независимо от текстурата и дължината на вашата коса, екстеншъните ви дават възможност да постигнете всякакви прически и стилове.

Разнообразие

Повечето жени прибягват до поставянето на кичури за добавяне на плътност и дължина именно заради разнообразието от прически, които те позволяват. Наличието на екстеншъни ви предоставя отлична възможност да изпробвате различни прически, които без тях са невъзможни за вашата естествена коса.

Екстеншъните от естествена коса са по-скъпи от кичурите, изработени от синтетични материали, но определен изглеждат значително по-добре от тях. Те са идеалният избор, ако искате бързо да придобиете дължина и обем или пък просто обичате да сте различна всеки път.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните

  • Как да изберем подходящ цвят удължители за коса?- Удължаване на коса В старанието си дамите да изглеждат интересни, привлекателни и очарователни правят всичко възможно за постигането на тази цел.  Едно най-силните им оръжия е удължаването на косата.  Много жени са скептично настроение към удължителите, но те дори не знаят колко лесно може да се случи всичко.  Най-използваният вариант са екстеншъни, които са под формата