0895 631 741
0898 882 327

Предимства на естествените екстеншъни за коса

Предимства на естествените екстеншъни за коса

Удължителите, които са направени от естествена коса, са отличен избор за много дами, които искат да добавят обем или дължина в прическите си. Напоследък популярността на този тип кичури расте и те се предпочитат както от по-млади момичета, така и от зрели дами, които търсят някаква промяна във външния си вид. Това се дължи на многобройните предимства и ползи от естествените екстеншъни.

Добавяне на дължина и обем

Екстеншъните са отлично решение, ако на вашата естествена коса й липсва достатъчно обем и дължина. Удължаването на косата може да отнеме месеци наред, а добавянето на обем е невъзможно без използването на допълнителни кичури. Удължителите мигновено ще ви дадат желаните резултати, без да е нужно да чакате дълго време. Това е идеално решение и ако искате да направите определена прическа по специален повод, а косата ви не е достатъчно дълга или гъста за тази цел.

Променена визия и нови прически

Жените обичат често да сменят визията си и да пробват нови прически. Кичурите от естествена коса ви дават чудесна възможност да го правите безпроблемно. С добавянето на удължители, вие можете да си правите разнообразни прически или пък да добавите цветни кичури. Експериментите с визията са възможни и то без да се притеснявате, че ще увредите вашата коса. Този тип удължители могат да бъдат третирани по всякакъв начин, така че можете да ги боядисвате, изправяте, изсушавате или къдрите без никакви притеснения.

Подобрено самочувствие и увереност

Ако жената харесва външния си вид и е доволна от начина, по който изглежда косата й, тя ще се чувства много по-добре. Добавянето на екстеншъни носи не само естетически, но и психологически ползи. Вие ще бъдете по-доволна от вида на косата си, ще се харесвате повече, ще се чувствате по-красива и атрактивна. Това ще ви направи значително по-уверена в общуването ви с други хора и ще повиши самочувствието ви.

Ползи при косопад

Кичурите, изработени от естествена коса, са отличен начин за справяне с резултатите от косопада. Те уплътняват косата и я правят по-дълга, като по този начин скриват резултат от косопада.

Скриване на несполучливи прически и неугледна коса

Много често се случва да останем недоволни след посещението при фризьор. В някои случаи резултатите се преодоляват бързо, но в други са нужни месеци за израстването на нескопосано подстриганата коса. Тук на помощ идват екстеншъните, които ще скрият несполучливата прическа. Те са удачен избор и ако вашата естествена коса е неугледна, тънка и без обем. Кичурите ще я направят по-гъста и красива.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните

  • Как да изберем подходящ цвят удължители за коса?- Удължаване на коса В старанието си дамите да изглеждат интересни, привлекателни и очарователни правят всичко възможно за постигането на тази цел.  Едно най-силните им оръжия е удължаването на косата.  Много жени са скептично настроение към удължителите, но те дори не знаят колко лесно може да се случи всичко.  Най-използваният вариант са екстеншъни, които са под формата