0895 631 741
0898 882 327

Най-популярните методи за прикрепване на удължители от естествена коса

Методи за прикрепване на удължители от естествена коса

Методи за прикрепване на удължители от естествена коса

Сплитане. Това е техника, която представлява прикрепване на тресите от естествена коса за удължаване под тънка, дишаща мрежа, която служи като повърхност, върху която те се слагат. Това придава по-голяма гъвкавост на екстеншъна. При този начин на прикрепване той може да стои до три месеца, ако, разбира се, е здраво и правилно поставен. Грижите за косата, които са ежеседмични, са същите както и за собствената Ви.

Пришиване. Този метод на прикрепване на екстеншъните се изразява в зашиването има към Вашата коса с помощта на игла и конец. Това е сравнително стар начин, който не е много щадящ спрямо корените и скалпа Ви. Той се прави само при стилист и при него удължителите могат да стоят на главата ви до месец, месец и половина. През това време грижите за екстеншъна са същите, както и за собствената Ви коса – миене, изсушаване и т.н.

Използване на кератинови кичури за удължаване. Тези снопчета имат в края си кератинова капсула. Прикрепването и тук се прави от опитен стилист, който я загрява и залепва кичура естествена коса за Вашата. При този метод екстеншъна може да стои два до четири месеца. Отличава се с голяма здравина на закрепването, но термичната обработка може да увреди корените и скалпа Ви.
Прикрепване с клипси. Този начин на поставяне на екстеншъните е изключително популярен и се прави при дами с всякакъв тип коса. Това е най-щадящият, лесен и бърз вариант, а и е сравнително евтин. Можете да го направите и сами, като още едно предимство тук е, че имате възможност да сваляте и слагате екстеншъните, когато пожелаете. Клипсите са подобни на обикновени фиби, които захващат част от Вашата коса и така става прикрепването. Единственият недостатък на този метод е, че не е особено подходящ за жени, които искат да носят удължителите ежедневно, защото се налага тресите да се свалят винаги преди сън, къпане и спортуване.

Прикрепване на екстеншъни с помощта на капси. Този начин е нещо междинно между зашиване и прикрепване с клипс. Използват се малки метални скобички, които захващат косата здраво за доста дълго време. Екстеншъните, прикрепени по този начин, могат да стоят на главата Ви повече от три месеца. Захващането е изключително надеждно, като е възможно да се прикрепват както цели редове коса, така и само отделни кичури.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните

  • Как да изберем подходящ цвят удължители за коса?- Удължаване на коса В старанието си дамите да изглеждат интересни, привлекателни и очарователни правят всичко възможно за постигането на тази цел.  Едно най-силните им оръжия е удължаването на косата.  Много жени са скептично настроение към удължителите, но те дори не знаят колко лесно може да се случи всичко.  Най-използваният вариант са екстеншъни, които са под формата