0895 631 741
0898 882 327

Удължаване на косата

Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор.

Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например, ако имате слаба и тънка коса, изберете клипсите или така наречените щипки.  Ако пък имате гъста и къдрава, най-добрият избор е зашиването, капсите или кератинова връзка.

Най-популярният и евтин вариант за удължаване са клипсите. Нужни са ви точно 5 минути пред огледалото, за да ги поставите или да ги махнете.  Ако искате да пощадите и косата си, това е точния вариант за вас.

При удължаването чрез зашиване тресата се зашива за косата.  Нужни са ви няколко дена, за да свикнете, защото косата ще бъде изцяло с вас.  Освен това, трябва да посетите и фризьора си след месец, за да я повдигне.

Кератиновата терапия е третият популярен начин за удължаване на косата.  При нея се използват отделни кичури и горещо лепило, с което да се залепят кератиновите капсули. Имайте предвид, че при този метод е възможно да ви се накъсат корените.

Преди да предприемете стъпката да удължите косата си, трябва да решите дали искате да го направите с естествена или с изкуствена коса.  Цените варират от това какъв вид е косата, качество, дебелина и дължина. Изберете подходящия удължител, който пасва на вашия цвят.  Избирайте косата и по текстура. Твърде блестящите коси, съдържат прекалено много силикон.

Ако пък сте се спрели на естествената коса, можете да изберете между европейска, индийска или китайска.  Европейската е от тънък до среден косъм, индийската е със среден, а китайската е с дебел косъм.  Изкуствената коса може да е по-евтина, но по-често се заплита и не можете да я третирате.

Поддръжката на удължената коса също е важна. Тя може да се нуждае от повече време от колкото вашата.  Трябва да я разресвате често и да използвате подхранващи маски.  Също така е препоръчително да използвате и хидратиращ шампоан и широки зъбци за разресване при миене.  Можете да къдрите, изправяте удължителите както правите с вашата собствена коса.  Кристалите за коса също вършат чудесна работа  за поддръжката на косата.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните

  • Как да изберем подходящ цвят удължители за коса?- Удължаване на коса В старанието си дамите да изглеждат интересни, привлекателни и очарователни правят всичко възможно за постигането на тази цел.  Едно най-силните им оръжия е удължаването на косата.  Много жени са скептично настроение към удължителите, но те дори не знаят колко лесно може да се случи всичко.  Най-използваният вариант са екстеншъни, които са под формата