0895 631 741
0898 882 327

Удължаване и уплътняване с кичури от естествена коса

Удължаване и уплътняване с кичури от естествена коса

Екстеншъните от естествена коса са особено популярни и се предпочитат от както от публични личности, така и от дами, които искат да удължат или сгъстят косата си. Огромната популярност на процедурата се дължи на факта, че резултатите от нея са видими веднага.

Модните тенденции и желанието да са винаги красиви са сред водещите причини жените да избират екстеншъни от естествена коса. Те обаче се използват и при косопад, в случай на лошо оформена прическа или когато косата ви расте прекалено бавно, а вие искате да я удължите бързо.

Екстеншъните от естествена коса са предпочитани от дамите, защото са направени от истинска коса, а не от синтетични материали. Това позволяват естествен вид, безпроблемно третиране и по-лесна поддръжка.

В зависимост от начина, по който се поставят, екстеншъните биват няколко основни вида:

  • Кичури с клипси – това е най-често използваната техника за добавяне на дължина и плътност на вашата коса. Методът е сравнително прост и включва прикрепяне на кичурите към корена на вашата коса чрез малки щипки от метал. Този начин е изключително щадящ, което го прави подходящ за слаби и изтощени коси. Освен, че този тип екстеншъни се поставят лесно, те могат да се свалят по всяко време. Тези кичури от естествена коса се предлагат в различни цветове, дължини и текстури, така че с лекота можете да изберете най-подходящите за вашите нужди и предпочитания.
  • Зашити екстеншъни – този метод е по-стар и не толкова често предпочитан, но все пак се използва в практиката. При него кичурите буквално се зашиват за вашата коса. С времето обаче, вашата естествена коса расте, затова кичурите се свличат и се налага да бъдат коригирани. Това обикновено се случва около месец или два след поставянето им. През това време кичурите са постоянно на главата ви, защото те не могат да се свалят лесно, както при екстеншъните с клипси.
  • Залепяне с кератин – при този метод кичурите се захващат за вашата коса чрез разтопяване на кератинови капсули като за целта се използва специален пистолет за лепило. Кератиновите кичури запазват добрия си вид между два и четири месеца.
Удължаване и уплътняване с кичури от естествена коса

Удължаване и уплътняване с кичури от естествена коса

Преди да изберете метод за удължаване и уплътняване с екстеншъни от естествена коса, най-добре е да се консултирате с опитен фризьор, който ще ви предложи най-подходящия за вашия случай вариант.

Едно от предимствата на кичурите от естествена коса е, че могат да се третират без никакви проблеми, т.е. можете да ги боядисвате, изправяте, къдрите и стилизирате, без да се притеснявате за качеството и външния им вид.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Грижа и поддръжка на тресите от естествена коса- Много жени имат добавени треси или удължители от естествена коса.  Може би си мислите, че не познавате такива. Но може и да грешите. Колежката ви например, може да е с такива треси.  Няма как да знаете, ако не ви е казала или изведнъж не се е появила с по-дълга коса. Когато интервенцията е направена от

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните