0895 631 741
0898 882 327

5 причини да се възползвате от екстеншъни от естествена коса

Екстеншъни от естествена коса са изключително популярни и предпочитани, но доста дами, които обмислят поставянето на такива удължители, все още имат колебания дали това е най-доброто решение. Предлагаме ви няколко причини, заради които наистина си струва да използвате естествени екстеншъни.

„Ремонт“ на несполучливи подстригвания

Повечето дами са изпадали в ситуация, в която косата й е подстригана несполучливо, например прекалено късо или пък косата е твърде изтънена. За лош късмет това най-често се случва скоро преди важно събитие. В такъв случай добавянето на екстеншъни е идеалното решение. Дори и да не ви предстои важно събитие, естествените удължители ще придадат по-голяма гъстота или дължина на косата ви за периода, в който тя отново израсте.

Добавяне на обем

Естествена коса се използва не само за добавяне на допълнителна дължина, но и на обем. Ако искате косата ви да се превърне в обемна грива, която пада по раменете ви или пък ако искате да имате истинска опашка, а не тънка плитка, добавянето на естествени екстеншъни са идеалното решение.

Добавяне на цвят

Всеизвестен факт е, че дамите много обичат да правят експерименти с цвета на косата си. За съжаление, постигането на някои цветове може да окаже сериозна вреда на косата ви, да я направи слаба, тънка и чуплива. Но благодарение на екстеншъните от естествена коса, прическата ви може да придобие всякакъв цвят, без да се тревожите, че ще има отрицателен ефект върху косата си. Това също ви дава възможност да експериментирате и да сменяте цвета по-често, като за целта е нужно единствено да пребоядисате удължителите или да ги смените.

Повече възможности за прически

Ако вашата коса не е особено дълга и гъста, възможностите за прически са силно ограничени. Но с добавянето на екстеншъни, вие ще удължите и сгъстите косата си, в резултат на което ще можете да пробвате най-различни прически, които досега са били невъзможни.

Пълна промяна на външния вид

В даден етап от живота си много жени мечтая за промяна на външния вид. Естествена коса дават отлична възможност за това. Можете да промените дължината, формата, обема, цвета и прическата си, без да имате каквито и да е притеснения за вашата истинска коса. В този случай възможно дори да махнете удължителите, ако не харесате крайния резултат от промяната.

Както и сами се убедихте, съществуват редица причини да използвате удължители от естествена коса. Те ви позволяват не само да удължите и сгъстите косата си, но и да експериментирате с различни цветове и прически.


Подобни теми за естествена коса:

  • Удължаване на косата- Безспорно всяка една жена си мечтае за дълга и хубава коса, но не всяка е надарена с такава. И на помощ идват удължителите за коса.  Но как можем да изберем подходящи, при положение, че на пазара има толкова богат избор. Методите за удължаване са различни за всеки тип коса, както и от размера на бюджета. Например,

  • Грижа и поддръжка на тресите от естествена коса- Много жени имат добавени треси или удължители от естествена коса.  Може би си мислите, че не познавате такива. Но може и да грешите. Колежката ви например, може да е с такива треси.  Няма как да знаете, ако не ви е казала или изведнъж не се е появила с по-дълга коса. Когато интервенцията е направена от

  • Естествените удължители за коса – начин на използване и ползата от тях- Удължителите за коса са един иновативен начин, чрез който можете да получите косата на мечтите си. В 21 век има много дами, които не са доволни от своята коса.  И на помощ идват така наречените екстеншъни или удължители за коса, които правят косата ви по-дълга, по-гъста или по-обемна.  Днес те се използват както от известните